Laden Evenementen

WOOLBARN Workshops Top Down Breien.

 

Dit is een gezellige intensieve workshop, waarin je leert hoe je zonder patroon van ieder willekeurig garen een mooi passend vest of trui breidt zonder dat je een graad in de hogere wiskunde nodig hebt. We werken volgens de contiguous sleeve methode van Susie Meyers.

We gaan de heerlijke Loosdrecht trui breien, van lamswol. Van boven naar beneden en alles in 1 keer. Met mooie rechte schouder- en mouwnaden die het werkstuk een mooie pasvorm geven maar zonder losse panden die na het breien nog in elkaar genaaid moeten worden.

Voor het niveau hoef je echt niet bang te zijn, de basis van het breien zijn wel belangrijk, zoals opzetten, afkanten, recht en averecht breien. Enige ervaring met het breien op rondbreinaalden is ook fijn.

De workshop bestaat uit 2 avonden (11/11/20 en 18/11/20) is voorzien van nederlandstalig patroon/documentaties, versnaperingen etc.

ivm COVID zijn de plaatsen beperkt tot 2 personen per avond.

Wol voor deze heerlijke trui, waar ook een vest kan worden gemaakt en eventuele rondbreinaalden kunnen vooraf gekocht worden bij Woolbarn Design. Dat hoeft niet alleen op openingstijden, u kunt komen wanneer het u schikt, bel alleen even van te voren op 0650654319

Omdat het zeker de eerste avond een vol programma is, is het fijn als er van te voren een proeflapje met de lamswol is gebreid om de steek verhoudingen te bepalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Topdown breien
55,00
0 beschikbaar
Uitverkocht