Disclaimer

Dit is de disclaimer van www.woolbarn.nl. Samengevat komt het er op neer dat niets van deze site, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, mag worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Wol zo Eerlijk. Heb je na het lezen van onderstaande nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Woolbarn.

 

Alles wat gepubliceerd wordt op Woolbarn, inclusief links naar externe websites en blogs, wordt zorgvuldig gecontroleerd en zo regelmatig mogelijk bijgewerkt. Desondanks kan het voorkomen dat informatie niet helemaal (meer) klopt of links niet (meer) werken. Websites veranderen voortdurend, dus Woolbarn kan niet garant staan voor up to date inhoud.

Alles wat op Woolbarn staat geschreven moet niet worden beschouwd als absolute waarheid. Als je besluit tips of adviezen te volgens, kan Woolbarn niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele nadelige gevolgen.

Mocht je op je eigen website of blog willen linken naar bijvoorbeeld patronen op de website van Woolbarn of op een andere manier verwijzen naar deze website, wordt het zeer op prijs gesteld als je Woolbarn hiervan op de hoogte zou willen stellen.

Het design, de layout en de inhoud van www.woolbarn.nl zijn ontworpen voor en door Woolbarn en mogen op geen enkele wijze worden gekopieerd.

Al het fotomateriaal op deze website is gemaakt in opdracht van Woolbarn of geplaatst met uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende fotografen en mag niet worden gekopieerd. Op al het fotomateriaal is het intellectueel eigendomsrecht van toepassing.

Patronen die op deze website gratis te downloaden zijn of waar extern naartoe gelinkt wordt, zijn bedoeld voor individueel gebruik en mogen niet worden gekopieerd of verkocht.

Dank voor je begrip!