Verzenden


Verfbad:

Het bestelde garen is van hetzelfde verfbad. Zoekt u een specifiek verfbad, neem dan voor u bestelt via de webshop, telefonisch contact met ons op.

Kleuren afwijking:

De kleurweergave van de producten kan verschillen per computer monitor, ook kan de kleur op computer afwijken van de werkelijke kleur.

Versturen:

Wij versturen onze pakketten met PostNL.

Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven, wordt de bestelling aangeleverd bij PostNL. Binnen 2 werkdagen na bestelling via de webshop en betaling met iDeal, zult u de bestelling in huis hebben.

Het kan voorkomen dat er bepaalde producten niet (meer) op voorraad zijn en deze besteld moeten worden bij een van onze leveranciers. Ons streven is om binnen 3 weken de producten weer voorradig te hebben. Lukt dat niet, dan wordt er contact met u opgenomen, telefonisch of via e-mail.

Verzendkosten:

Verzending binnen Nederland € 4,95 ( gratis boven € 50,=)
Verzending binnen België € 7,50
Verzending binnen Duitsland € 7,50

Retourneren


Wet Koop op afstand:

Volgens deze wet kan uw bestelling zonder reden van opgave binnen 14 dagen ontbonden worden. Het zichttermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling door of namens de consument. U dient echter wel aan ons door te geven (liefst per mail), binnen de 14 dagen, dat u van dit recht gebruik maakt.
( zie ook algemene voorwaarden)

Retourneren of ruilen:

Wilt uw de bestelling retourneren, neem dan contact op per e-mail, info@woolbarn.nl of telefonisch +31 (0) 6-50654319. Vermeld dat u uw aankoop wilt retourneren. Retourneer het product inclusief alle toebehoren en originele aankoop bon.
Alleen complete onbeschadigde en ongebruikte producten mogen retour worden gestuurd.

Wat kan niet retour:

Patroonboeken en boeken worden niet retour genomen, dit in verband met copyright.

Kosten retourzending en retourbetaling:

De kosten en risico voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
Het aankoopbedrag, minus kortingen en eventuele door Woolbarn.nl gemaakte verzendkosten voor retourzending wordt zo spoedig mogelijk, binnen 30 dagen op uw bankrekening nummer overgemaakt (vermeld uw Iban nummer en eventuele Bic code (buitenland) op de bijgesloten originele aankoopnota)